Første innlegg med innblikk i hverdagen min! 😄😚

Hei, håpe du har en fin Onsdags kveld tross all regnveret. ☔️😅

Litt om dagen i dag 💁🏻‍♀️
Starta som vanlig no som e e sykemeldt så har e faste avtalar med Psykiskhelsetjensen her i komunen med. Ei dama som e har fått god kontakt med 🙂 i dag så va det avtalt at vi sku fer ut på kafé. Egentlig så sku vi fer på Svengen kafé på Neverdal men ho spørt om e hadde vøre på brukt butikken på Reipå før å det hadde e ikke så da gjekk turn dit. 

Da vi va kommen oss tell Reipå så va det enda et kvarter i gjenn tell de åpna så at e foreslo at vi kunn kjør forbi Barnehagen (dar e jobbe) å dar traff vi på de frå Rødbasen-di minste (den basen som e jobbe mest på). Det va litt rart samtidig som det va veldig godt å få sett heile gjengen igjen 💕 sjølv om vi bare paserte de ved veien så va det alikavell en sånn varm følese som strømma gjennom meg når e såg de 🥰 savna å va på jobb kjenne e... ha jo ikke vøre på jobb sian September. 

På brukt butikken fant e fakktisk ei tavla som e og Andreas faktisk ha leita etter å få tak i ei stund. Den har e no hengt opp på eine veggen på kjøkkenet å den ska vi bruk tell å skriv ned ukes meny tell middagar 😋 genialt ikke sant? 🤩 
Når e va no kommen meg  heim sprang e i dusjen en kjapp tur også hengt e opp litt klear før e satt meg ned å såg på en av yndligs serian mine ingen andre en Greys anatomy! 😍😍😍 I love it!!!
sesong 17 har akuratt kommet ut på Tv 2 Sumo! føle e ha venta i en eeeeevighet på ny sesong å endelig e den her! 😃

Når klokko vart sånn ca. 16 så satt e egentlig bare å venta på at Andreas sku kom heim meeen akuratt på klokken slaget 16.00 så renge mobilen, å han må jo selvfølgelig jobb overtid i gjenn 🙄 så da utnytta ho frøken Findus den tia med å dupp av på sofaen 1 liten time 😝 SNOOOORK!  hehe, også følte e meg kjeeempe lur når endelig snuppeluppen min kom heim å han spør ke vi sku spis tell middag i dag så ha jo e vørre på forhånd å hengt opp den nye meny tavlo vårres å dar ha e åg skrevet ke vi sku spis 😉 så e bare sa at «vest du går inn på kjøkkenet på veggen ved vedovnen å ser 😅» så han bare «uuuuu... ja men då får e vell bare start med tomatsuppo då»  e bare « e ligg no bare her å duppa litt tell i mens 😏» 
hehe 😛 

Etter at middagen va innført kom Julian (nabogutten) på besøk 🙂 e så kos når han kjem innom bortsett frå når han ha vøre i fjøsen 🤢 hehe neida e altid kos med han på besøk 🥰 etter vært kom åg faren hannes han Åge innom før å hjølp oss med å fløtt ny frysarn på plass i carporten. (super kjekt med gode naboar)  Finally kunna vi fløtt alt elgkjøtt ut i den å få meir lagringplass i frysarn inne 🙌🏻😄 ha venta lenge på denne dagen! 🤣 

Alt i et en helt ok dag 😘 nytt innlegg i morro 😚 
resten av kvelden bi vell brukt på litt Tv titting med guttan mine tenker e ☺️🥰 

Massse Elgkjøtt 😮😯 🦌( no va vell det der kansje en hjort men samma faen 😆)




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Første runde av bursdags feringa! 🎉

Ferdig med et stort hobbyprosjekt! 💪🏻🎄

Ny i blogg-livet! 😄😍